oglasom do
kupaca

Zatraži ponudu

Internetmarketing

Kao jedan od važnijih postupaka za unaprijeđenje pozicije Vaših web stranica ističe se SEM odnosno oglašavanje putem pretraživača.

Google Adwords

Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućuje da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad ili desno od svih rezultata pretraživanja.

Nudimo Vam mogućnost pokretanja i vođenja Google Adwords kampanje, formiranje ključnih riječi, oglasa, targetiranje tržišta i vremena prikazivanja i praćenje učinka odnosno postignutog.

Važno je naglasiti da je ulaganje dvojako – u otvaranje i vođenje kampanje kao i u sredstva koja ulažete za same kampanje, no povrat uloženih sredstava je višestruk – o efektima ćemo Vas rado informirati i pokazati ih na našem primjeru.

Oglašavanje i marketing na Internetu - Etarget

Popularan oblik internetskog oglašavanja u Hrvatskoj postao je i Etarget.

Princip je jednostavan - svaki put kada se u nekom članku na 305 hrvatskih portala pojavi ključna riječ koju ste/smo zadali, Vaš oglas će se prikazati ispod ili u navedenom članku. Plaćate samo klik na Vaš oglas (Pay Per Click).

Nudimo Vam pomoć i vođenje kroz proces - za Vas kreiramo ključne riječi i kampanje, pišemo oglase i pratimo učinak.

Ponovno ulažete dvojako - u otvaranje i vođenje kampanje kao i u samu kampanju za koju osiguravate budžet kako biste osigurali pojavljivanje i pronalazak Vaših oglasa od strane korisnika.

Osim navedenih vrsta oglašavanja danas Internet nudi neograničene mogućnosti - vrlo je popularno oglašavanje na društvenim mrežama (npr. Facebook), pisanje i oglašavanje putem sponzoriranih članaka na portalima, oglašavanje putem banner kampanja na tematskim portalima itd. - mogućnosti su neograničene.